Artikkelit

2017-10-10 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1422_6936-MobilePay.jpg Patmostyön ystävät voivat nyt tukea Patmoksen toimintaa myös ilman käteistä rahaa tai tilisiirtoa. Lahjoituksen tekeminen Patmos Lähetyssäätiölle edellyttää ainoastaan maksuttoman MobilePay-sovelluksen [http://www.mobilepay.fi/fi-fi/Pages/mobilepay.aspx] käyttöönottoa älypuhelimessa. MobilePayn... https://patmos.studio24.fi/artikkelit/1422/patmos_lahetyssaatio_mobiilimaksamisen_aikaan Patmos article

Patmos Lähetyssäätiö mobiilimaksamisen aikaan

Patmostyön ystävät voivat nyt tukea Patmoksen toimintaa myös ilman käteistä rahaa tai tilisiirtoa. Lahjoituksen tekeminen Patmos Lähetyssäätiölle edellyttää ainoastaan maksuttoman MobilePay-sovelluksen käyttöönottoa älypuhelimessa. MobilePayn avulla voivat kaikkien pankkien asiakkaat lahjoittaa kätevästi, nopeasti ja turvallisesti.

Patmos Lähetyssäätiön MobilePay-numerot:
50711 – lahjoitus kiireisimpään tarpeeseen
15881 – lahjoitus Operaatio Joulun Lapsen hyväksi

Lataa älypuhelimeesi Mobile Pay -sovellus täältä: Mobile Pay 

MobilePay -käyttäjän ohjeet:
1. Avaa MobilePay-sovellus ja kirjaudu sisään
2. Syötä summa
3. Paina ”Valitse vastaanottaja” ja syötä numero 50711 tai 15881 ja valitse ”Jatka”
4. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä näytön alareunasta

MobilePay tarjoaa kätevän ratkaisun myös silloin, kun olet mukana Patmoksen järjestämässä tilaisuudessa ja ”Rakkauden lahjaa” kerättäessä sinulla ei ole käteistä rahaa mukana. Tällöin voit halutessasi tukea Patmoksen toimintaa MobilePay- sovelluksen kautta.