Artikkelit

https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1409_6863-yhdessa-patmos.jpg Toimintakertomusvuonna 2016 Patmos Lähetyssäätiö on saanut toteuttaa sääntöjensä mukaisesti olemassaolonsa tarkoitusta vieden ajallista apua ja evankeliumia ulkomaisilla lähetyskentilä yli 25 maassa ja Suomessa. Kertomusvuonna 2016 lahjoitustuotot olivat yli 5,6 miljoonaa euroa, joista lähetettiin... https://patmos.studio24.fi/artikkelit/1409/kiitos_lahjoittajille Patmos article

Kiitos lahjoittajille

Toimintakertomusvuonna 2016 Patmos Lähetyssäätiö on saanut toteuttaa sääntöjensä mukaisesti olemassaolonsa tarkoitusta vieden ajallista apua ja evankeliumia ulkomaisilla lähetyskentilä yli 25 maassa ja Suomessa. 

Kertomusvuonna 2016 lahjoitustuotot olivat yli 5,6 miljoonaa euroa, joista lähetettiin eri työkohteisiin avustuksina lähes 4,9 miljoonaa euroa. 

Hallinnolliset ja keräyskulut olivat  yhteensä vain 14%.

Tarkemmat säätiölain edellyttämät tiedot lähetetyistä avustuksista löytyvät grafiikoista ja linkeistä tältä sivulta: Varojen käyttö ja seuranta. 

KIITÄMME JUMALAA kaikista lahjoittajista, jotka toimintavuonna 2016 valitsivat Patmos Lähetyssäätiön lähetyskäsivarrekseen Jumalan rakkauden ja Jeesuksest kertovan evankeliumin viemiseksi kaksin käsin kaikkeen maailmaan.

Lämmin kiitos jokaiselle Patmos-työn ystävälle, esirukoilijalle ja lahjoittajalle.

YHDESSÄ OLEMME PATMOS! 

"Sillä tämä avustamispalvelus ei ainoastaan poista pyhien puutteita, vaan käy vieläkin hedelmällisemmäksi Jumalalle annettujen monien kiitosten kautta, kun he, tästä teidän palveluksestanne huomattuaan, kuinka taattu teidän mielenne on, ylistävät Jumalaa siitä, että te näin alistuvaisesti tunnustaudutte Kristuksen evankeliumiin ja näin vilpittömästi olette ruvenneet yhteyteen heidän kanssaan ja kaikkien kanssa. Ja hekin rukoilevat teidän edestänne ja ikävöivät teitä sen ylen runsaan Jumalan armon tähden, joka on teidän osaksenne tullut.  Kiitos Jumalalle hänen sanomattomasta lahjastaan!"

 2 KORINTTILAISKIRJE 9:11-15